Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мисливський ніж ручної роботи: розповідаємо про лот для справжнього чоловіка

Дата: 09.05.2024 11:29
Кількість переглядів: 28

Фото без опису
Полювання – популярне заняття, яке існує вже тисячі років. Вполювати здобич не є легким завданням, досвідченому мисливцю знадобиться хороший мисливський ніж.

Мисливського ножа можна придбати на третьому аукціону, який 10 травня 2024 року проведуть у Косові на підтримку Збройних Сил України. Його на благодійні торги люб’язно надав майстер цієї справи Андрій Годиняк.

Таку річ мисливці гідно поцінують: лезо ножа виготовлено з інструментальної штампової сталі Х12МФ, що відзначається твердістю 60-61 HRC. Присутність 12% хрому забезпечує не лише вищу міцність та стійкість сталі, але й високий захист від корозії. Руків’я Андрій Годиняк змайстрував із капу бука та обробив лляною олією. А шкіряну піхву для ножа зробили у творчій майстерні «Лимарі».

Таким ножем новому його власнику буде чим похизуватися!

Купити мисливського ножа та фінансово допомогти Збройним Силам України можна на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.

Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора