Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Аукціон на підтримку ЗСУ: таріль від Мирослава Радиша в авторському «килимковому» стилі

Дата: 09.05.2024 11:30
Кількість переглядів: 25

Фото без опису
Вмінням, творчій уяві, креативності відомого на Косівщині різьбяра Мирослава Радиша немає меж: митець вражає поціновувачів мистецтва своїми роботами, в яких багато експериментує, поєднує різнобарв’я різної деревини, творить унікальний та оригінальний шедевр.

Своїм багатогранним талантом митець радо поділився із організаторами благодійного аукціону на підтримку Збройних Сил України: на торги майстер своєї справи запропонував таріль за мотивами косівських килимів 20-30 років ХХ століття. Техніка автора неповторна: Мирослав Радиш уміє бачити красу у поєднанні різних порід деревини.

У своїй роботі, яка продаватиметься на аукціоні, автор поєднав деревину вареної груші, магоні, явора та горіха. Неперевершена таріль, майстерно виточена, вирізьблена та інкрустована, стане справжньою окрасою будинку та передаватиметься як реліквія із покоління в покоління її нових власників.

Таріль можна придбати на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.

Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора