Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Аукціон на підтримку Українського війська: розповідаємо про срібну прикрасу від Андрія Щербини

Дата: 09.05.2024 11:31
Кількість переглядів: 23

Фото без опису
Срібні прикраси - це завжди стильно, красиво та вишукано: прикраси із цього благородного матеріалу вирізняються особливим шармом, аристократичністю і неповторністю.

Такі ювелірні вироби вдало підкреслюють індивідуальний стиль та є невід'ємною частиною модного образу впевненої у собі жінки.

Сьогодні у тренді - простота і мінімалізм, філігранно поєднані із довершеністю зі смаком дібраної «родзинки» дизайнера, яка вигідно підкреслює автентичність та естетичну цінність прикраси.

Саме таку жіночу прикрасу у вигляді срібного кулону виставили на благодійний аукціон у підтримку Збройних Сил України. Кулон на торги люб’язно надав майстер ювелірної справи Андрій Щербина.

Для створення нашийної оздоби автор використав срібло та гарячу емаль. У талановитих руках майстра прикраса, яку Андрій поетично назвав «Світанком», засяяла новими кольорами: блиск срібла та різнобарв’я емалі додають кулону елегантності та коштовності.

Придбати таку прикрасу – це продемонструвати гарний смак!

Доєднуйтеся до справи допомоги Збройним Силам України! Купуйте уподобану річ на третьому благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної (військової) адміністрації.

Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Аукціон стартує вже завтра!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора