Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Третій благодійний аукціон у Косові: унікальні лоти від вихованців Кутської дитячої художньої школи ім. Івана Брошкевича

Дата: 09.05.2024 11:32
Кількість переглядів: 28

Фото без опису
Сьогодні розповімо про чудові роботи вихованців Кутської дитячої художньої  школи  ім. Івана Брошкевича.  Юні художники разом із своїми наставницями Марією Михайлишин та Наталією Сащук вже втретє підтримують ініціативу    ГО «Туристична Асоціація «Гуцулія» щодо проведення благодійного аукціону на підтримку Збройних сил України та надають свої лоти на благодійний аукціон.

Цим разом талановита вихованка, 13-річна   Євгенія Гасяк, надала творчу роботу «Зацвіла у лузі червона калина», розмалювавши  контейнер для бойових патронів, який привезено з поля бою земляком, відомим усій Україні військовослужбовцем батальйону «Донбас»  та колишнім військовополоненим Ігорем Михайлишиним з позивним «Піаніст». На контейнері вміло поєднані білий голуб – символ чистоти, чесності, миру, прагнення до Перемоги та грона червоної калини, як символ мужності людей, що віддали своє життя в боротьбі за Україну.

Творчу роботу «Воля» виконав Анатолій Сащук, учень 3-Б класу Кутської дитячої художньої школи мистецтв. Юний художних акриловими фарбами вміло розписав бойові гільзи, створивши з них триптих. На цьому триптиху вміло відобразив символіку свободи і незалежності українського народу.

Фото без опису

Долучайтеся до аукціону, придбавши для себе речі з українською символікою. Аукціон вже стартує! За більш детальною інформацією  звертайтеся до контактної особи Ірини Іванишин –тел.:  0678033605.

Організатором третього благодійного аукціону є громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора