Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На аукціоні у Косові можна придбати ікону Святого Миколая Чудотворця

Дата: 09.05.2024 13:08
Кількість переглядів: 18

Фото без опису
У будинку віруючої людини повинен бути особистий іконостас. Перед ним підносять щоденні молитви, просять про допомогу у справах, довіряють свої потаємні думки, страхи та надії. Серед таких образів неодмінно мають бути лики Спасителя і Богородиці, а також реліквія, яка зображує шанованого Святого. Найчастіше віряни зупиняють свій вибір на іконі Святого Миколи Чудотворця.

В іконографії є велика кількість його зображень з різними символами, сюжетами та посилом. Свій варіант зображення Святого Чудодійника запропонувала Олександра Радиш: на іконі авторка зобразила Святого у фелоні, верхньому богослужбовому вбранні священника, у супроводі двох ангелів. У лівій руці Святий Миколай тримає Євангеліє, а правою благословляє людей на мир та добро. Ікону авторка роботи написала у техніці розпису на склі.

Реліквію можна придбати на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.

Виручені на аукціоні кошти спрямують на підтримку Збройних Сил України. Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора