Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Невід’ємний атрибут гардеробу українських дівчат і жінок – вишита спідниця на чергових торгах ІІІ благодійного аукціону у Косові

Дата: 09.05.2024 14:03
Кількість переглядів: 26

Фото без опису
Пропонуємо вашій увазі сучасну святкову інтерпретовану вишиту спідницю (плахту) з вишитим під’юбником, яка ідеально підійде під красиву блузку чи сорочку в традиційному виконанні, створивши сучасний національний костюм.

Вишита спідниця – це найтрадиційніший та найдавніший одяг сьогодення. Жодне святкове дійство не обходиться для свідомого українця без національної вишиванки.

В давні часи майстрині-вишивальниці вкладали особливий сакральний з міст у кожен вишитий стібочок, завиточок і орнамент.

Авторки цього розкішного комплекту Ілона Подоляк та Світлана Співак, студентки Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ  під пильним керівництвом талановитої викладачки Тетяни Бович створили не просто красиву річ, а вбрання з особливою вишивкою, що надихає, покращує настрій і надає безперечної впевненості у власній чарівності.

Планували доповнити свій гардероб сучасним вишитим строєм  та бажаєте взяти участь в аукціоні на підтримку Збройних сил України!? Долучайтеся! Аукціон вже стартує! За більш детальною інформацією  звертайтеся до контактної особи Ірини Іванишин – тел.:  0678033605.

Організатором третього благодійного аукціону є громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора