Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допомогти воїнам ЗСУ: на аукціон у Косові виставили фотокартину полеглого Дениса Кривого

Дата: 09.05.2024 22:24
Кількість переглядів: 68

Фото без опису
Денис Кривий… Його світлини друкував National Geographic, він входив до сотні найкращих фотохудожників світу…

З початком війни вольовим рішенням мужньої людини, яка понад усе любить рідну землю, змінив об'єктив фотокамери на зброю, добровольцем пішов на фронт. Загинув, рятуючи пораненого побратима…

Дружина полеглого спецпризначення Галина Волгіна заснувала благодійний фонд «СЯО», використавши позивний чоловіка для його назви. У такий спосіб мистецькі роботи відомого у світі фотохудожника-натураліста Дениса Кривого і після його гибелі продовжують рятувати життя.

Одну із його робіт Галина Волгіна надала на третій аукціон у підтримку Збройних Сил України, який вже завтра, 10 травня 2024 року, проведуть у Косові.

Фотокартина відкриває глядачеві вид на засніжену Говерлу з полонини Озірний. У миті, яку зупинив своїм фотоапаратом Денис Кривий, - вся краса Карпатських гір.

Мистецьку фотороботу знаного фотографа Дениса Кривого, полеглого за волю України, можна придбати на благодійних торгах, організатором яких виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.

Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Нехай пам’ять про Дениса Кривого живе вічно, а мистецтво, яке він творив, допомагає рятувати життя…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора