Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: на Прикарпатті завершився обласний етап змагань

Дата: 20.05.2024 16:06
Кількість переглядів: 86

Фото без опису
Днями у м. Івано-Франківську відбувся обласний етап наймасштабніших спортивних змагань країни під назвою «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

40 найсильніших команд Прикарпаття змагалися за право представляти Івано-Франківщину на всеукраїнському рівні: впродовж цілого дня тривала інтенсивна боротьба між школярами на змаганнях з волейболу, баскетболу, футзалу, спортивного орієнтування та черліденгу.

Спортивну честь Косівщини на обласних змаганнях відстоювали юнацька баскетбольна команда Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого та дівоча баскетбольна команда Старокутського ліцею, юнацька волейбольна команда Яблунівського ліцею імені Івана Франка та дівоча волейбольна команда Старокутського ліцею, команда футзалістів Вербовецької гімназії, команда Рибненської гімназії зі спортивного орієнтування, команда черлідерок Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого.

Юні спортсмени та спортсменки району гідно боролися за чемпіонський титул, на змагальних майданчиках у чесній грі за перемогу хлопці та дівчата конкурували зі своїми однолітками, демонструючи свою майстерність, спортивну техніку та рівень всебічного фізичного розвитку.

Та змагання залишаються змаганнями. Цього разу фортуна посміхнулася команді Рибненської гімназії на змаганнях зі спортивного орієнтування.

Почесне третє місце з-посеред найвміліших – чудовий результат. Вітаємо!

Змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» вже позаду: це був цікавий етап у спортивному житті учнів закладів загальної середньої освіти Косівщини!

Здобутий досвід, відшліфовані навички в улюбленому виді спорту, нові друзі та шквал позитивних емоцій – це заряд, який неодмінно допоможе нашим спортсменам досягти кращих результатів на наступних змаганнях.

Дякуємо всім і кожному зокрема, що були разом. Разом переможемо!

#scl_ivano_frankivskregion #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора