Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У підтримку ЗСУ: депутати місцевих рад району успішно виступили на обласній спартакіаді

Дата: 20.05.2024 16:42
Кількість переглядів: 51

Фото без опису
Днями Івано-Франківська обласна рада організувала третю благодійну спортивно-патріотичну акцію «Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України».

Умовою участі у заході, який провели у форматі спартакіади, став вступний благодійний внесок від місцевих рад Івано-Франківщини у розмірі не менше 20 тис. грн. позабюджетних коштів на підсилення воїнів на передових лініях фронту.

1 800 000 грн. – саме таку суму вдалося зібрати на змаганнях, приурочених Дню Героїв: понад триста тисяч гривень для військових частин фінансової допомоги та близько півтора мільйона гривень військовим спорядженням для потреб Українського війська.

Фото без описуТак, організатори спартакіади зуміли поєднати корисне із необхідним. Довкола спільної мети допомогти прикарпатським військовим об’єдналися близько 350 депутатів 25-ти місцевих рад області. Депутати змагалися у шести видах спорту - волейболі, футзалі, настільному тенісі, шахах, шашках і бадмінтоні.

Серед учасників благодійної акції – Косівська районна, Косівська міська та Рожнівська сільська ради.

Приємно відзначити спортивні успіхи небайдужих до долі держави депутатів Косівщини.

Втретє поспіль депутати-волейболісти Рожнівської сільської ради зуміли захистити звання чемпіонів. У команди – заслужене перше місце з волейболу серед територіальних громад області!

Фото без опису

Не відстають у своїй фізичній підготовці і депутати Косівської районної ради: на спартакіаді команда фінішувала третьою у змаганнях з футзалу. З «бронзовою» нагородою повернулася додому депутатка Косівської районної ради Надія Гловацька, зійшовши на третю сходинку спортивної шани у змаганнях з настільного тенісу серед жінок.

Вітаємо спортсменів зі здобутками на спортивному полі Прикарпаття! Дякуємо за жертовність для Збройних Сил України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора