Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У райдержадміністрації говорили про підготовку до опалювального сезону 2024/25 років

Дата: 20.05.2024 16:44
Кількість переглядів: 87

Фото без опису
Сьогодні, 20 травня 2024 року, в.о. голови Косівської районної військової адміністрації Василь Жмендак провів щотижневу нараду із головами територіальних громад, керівниками установ та підприємств району.

Фото без опису

На нараді йшлося про підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років: із зазначеного питання доповідав начальник відділу будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури райдержадміністрації Степан Яремин.

Фото без опису

Головам органів місцевого самоврядування району рекомендували затвердити плани заходів з підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2024/2025 років, а також утворити штаби із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, попередження та оперативної ліквідації можливих аварій на об’єктах життєзабезпечення району.

Фото без опису

Керівникам установ, підприємств та організацій незалежно від форм власності рекомендували розпочати працювати над усуненням недоліків та порушень правил експлуатації газових мереж до початку осінньо-зимового періоду.

Говорили також про альтернативні джерела живлення та створення запасу палива для безперебійного функціонування закладів охорони здоров’я, освіти та соціальної сфери в опалювальний сезон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора