Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На аукціоні у Косові дитячі роботи зібрали 90 тис. грн. на ЗСУ

Дата: 11.05.2024 12:14
Кількість переглядів: 50

Фото без опису
У час війни діти дорослішають швидко, з маленьких доєднуються до лав волонтерів, своїми гарячими серцями вболіваючи за країну, в якій народилися і хочуть жити під мирним небом.

Фото без опису

Для підтримки воїнів у найгарячіших точках України талановиті діти Косівщини поряд із дорослими активно долучилися до проведення третього благодійного аукціону на потреби Збройних Сил України.

Фото без опису

До торгів діти старанно готувалися: малювали картини, вишивали, перетворювали стріляну зброю в артоб’єкти, плели бісером, власноруч майстрували ужиткові речі, розписували на склі.

Фото без опису

Свої чудові роботи хлопчики та дівчатка запропонували як лоти на благодійний аукціон у Косові: охочих їх придбати було чимало, торгувалися жваво.

Фото без опису

У результаті до скарбнички на підтримку ЗСУ надійшло 90 тис. грн., саме таку суму вдалося зібрати від реалізації на аукціоні дитячих мистецьких робіт.

Фото без опису

Організатори третього благодійного аукціону щиро дякують за ініціативу та небайдужість творчим школярам Шешорської гімназії імені В’ячеслава Чорновола Косівської міської ради, Уторопського ліцею Яблунівської селищної ради та Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника Рожнівської сільської ради, учасникам проєкту «З любов'ю до України: від війни до мистецтва», що діє при Великорожинському ліцеї Кутської селищної ради, вихованцям Кутської дитячої художньої школи мистецтв імені Івана Брошкевича Кутської селищної ради, Яблунівського центру дитячої творчості Яблунівської селищної ради та Косівської школи мистецтв Косівської міської ради.

Ваш внесок вагомий! Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора