Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Трійка найдорожчих лотів: купити мистецтво на підтримку ЗСУ

Дата: 11.05.2024 11:31
Кількість переглядів: 91

Фото без опису
Вчора, 10 травня 2024 року, у Косові відбувся благодійний аукціон: збирали кошти на підтримку Українського війська.

Розмаїття виставлених на торги лотів вражало. Людям, готовим придбати уподобану річ, тим самим пожертвувати на потреби воїнів на передових лініях фронту, було з чого обирати: картини, ікони, унікальні вишиті, вирізьблені та ткані речі, ювелірні прикраси, мистецькі роботи зі шкіри, бісеру, кераміки та металу, текстиль, артоб’єкти зі стріляних гільз, пам’ятні монети від військових.

Фото без опису

Кожен товар знайшов свого покупця. Так, на благодійному аукціоні визначилася трійка лотів, за які люди доброї волі заплатили найвищу ціну.

Найдорожчим лотом аукціону стала таріль «Небесні Карпати» від Захара Стринадюка, засновника бренду «KokaInArt». За цей шедевр поціновувач творчості різьбяра заплатив 38 тис. грн.

25 тис. грн. заплатили за унікальну, виготовлену з п’яти видів титану, писанку від майстра художнього металу Руслана Гарматюка. Такій писанці нема аналогів у світі!

Фото без опису

Замикає трійку лідерів набір інтелектуальних ігор із різьбленими фігурами, що зображають воїнів ЗСУ, від майстра своєї справи Андрія Свирида. За такий набір теж заплатили 25 тис. грн.

Вітаємо митців та покупців! Добра справа на підтримку воїнів Української армії!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора