Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака до Дня Героїв

Дата: 23.05.2024 09:19
Кількість переглядів: 61

Фото без опису
23 травня ми відзначаємо велике свято української незламності, сили духу, самопожертви та гідності – День Героїв.

Герой – це не тільки гучне слово, за цим словом стоїть конкретна людина, подвиг, національна свідомість, любов до свого народу та Батьківщини.

За свою історію Україна знала багато Героїв, що їх щедро народжувала наша земля, починаючи із княжих часів і по сьогоднішній день. Ці історичні полки та сотні і у нас час поповнюються новими іменами, які золотими літерами карбуються на скрижалях української історії.

Ніхто не міг подумати, що нашому поколінню доведеться взяти зброю до рук для захисту свого права на існування. Наші Герої вже вкотре стали на смертний бій з ворогами і успішно боронять Україну, звільняючи метр за метром нашої святої української землі від кривавого «руського міра».

Серед цих Героїв сучасності є і жителі Косівського району, які сповна виконали свій громадянський обов’язок перед Україною і віддали за свій народ і державу найдорожче, що у них було, - своє життя.

Вічна слава і шана Героям усіх часів та поколінь, що скропили своєю кров’ю українську землю. Наш обов’язок – пам’ятати їхню жертовність і перед їхньою світлою пам’яттю присягнути, що при потребі ми не зганьбимо Української нації і з честю повторимо їхній подвиг.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора