Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

30 травня 2024 року 74-ому батальйону 102-ої бригади передано четверту партію допомоги – професійний дрон Mavic 3Т (відео)

Дата: 31.05.2024 10:49
Кількість переглядів: 63

Фото без опису
В.о. голови Косівської районної військової адміністрації Василь Жмендак та представник громадської організації  «Гуцулія» Ростислав Мартинюк передали 74-ому батальйону 102-ої бригади ТРО  професійний дрон Mavic 3Т – це вже четверта річ, яку придбали за частину коштів, виручених на ІІІ благодійному аукціоні на підтримку Збройних Сил України.

Перед початком аукціону поступив запит від 74-ого батальйону 102-ої бригади ТРО про потребу для військових, що перебувають на передовій,  а це два Mavic 3Т та зарядні станції до них. На сьогоднішній день вони вже знаходяться у відповідних частинах. Крім того, додатково ще закуплено інше, вкрай потрібне обладнання для військових, про яке йдеться у відео. На всю вищезазначену допомогу потрачено 467 тис. 623 грн. За 288 тис. 377 грн, що залишилися із загальної суми, зібраної на ІІІ благодійному аукціоні буде придбано необхідні речі для однієї із військових частини Сил Спеціальної Операції.    

У єдності – сила! Слава Україні!

Деталі дивіться у відео


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора