Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віддли шану полеглим

Дата: 31.05.2024 16:17
Кількість переглядів: 67

Фото без опису
Сьогодні, 31 травня 2024 року, біля Меморіалу Героїв Косівщини у центральній частині районного центру відбулась зустріч  загиблого Героя України Івана Угринюка, жителя селища Кути та поминальна панахида за загиблими воїнами краю, які поклали своє життя за волю та незалежність України.

Фото без опису

Віддати шану полеглим Захисникам та Захисницям України на майдані Незалежності міста Косова зібралися сім’ї загиблих, їхні побратими, військовослужбовці, представники влади, небайдужі містяни.

Фото без опису

Поминальне моління очолили декан Косівський ПЦУ Іван Близнюк та декан Косівський УГКЦ Роман Іванюлик. У співслужінні духовенства району отці звершили поминальну панахиду за відданими синами та дочками України, які полягли смертю Героя у російсько-українській війні, а також.

Фото без опису

Війна невблаганна: руйнівною хвилею безжально забирає тих, яким ще жити, творити, народжувати та працювати для розквіту і зростання рідної держави, для її становлення як могутньої країни вільних людей. Та правда на нашій стороні! З нами Бог! Перемога буде за нами!

Фото без опису

Нехай невпинно горить вогонь запалених свічок в знак шани за подвиг наших земляків – у наших серцях, у наших душах, у нашій пам’яті…

Фото без опису

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора