Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

4 червня Міжнародний день невинних дітей – жертв агресії

Дата: 04.06.2024 09:05
Кількість переглядів: 133

Фото без опису
4 червня Україна вшановує пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. У світі цей день відзначають як Міжнародний день невинних дітей – жертв агресії. Це дуже сумна дата за часів незалежності України.

Страшна статистика, що ранить серце кожного українця і кожну небайдужу людину говорить про сотні, а може і тисячі забраних невинних дитячих життів. Фашистська росія, яка вторглася на нашу українську землю, забрала ці життя і ніби нічого не сталося говорить про повагу до прав і свобод всіх народів. Ці дитячі безвинні жертви ще раз доводять, що рашисти – це нелюди, у яких немає нічого святого, це народ який не знає співчуття ні до кого у своїх загарбницьких, нелюдських поступках. За ці дитячі смерті для них не має виправдання. Це розстріляне дитинство впаде на їх голови страшною карою Божою, бо такі гріхи не мають прощення.

Починаючи з 2014 року через агресію російської федерації проти України українські сім’ї та діти перебувають у постійній небезпеці, отримують травми, поранення і втрачають життя.   Пам'ять кожної безвинної дитини – жертви агресії  - має бути вшановано в Україні.

Першою леді Оленою Зеленською 4 червня 2022 року було започатковано щорічне проведення акції «Голоси дітей», присвяченої пам’яті маленьких українців, чиє життя забрала війна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора