Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові обговорили взаємодію у сфері захисту прав споживачів

Дата: 11.06.2024 16:57
Кількість переглядів: 51

Фото без опису
Сьогодні, 11 червня 2024 року, фахівці управління захисту прав споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області зустрілися із представниками бізнесу, працівниками Косівської міської ради та Косівської райдержадміністрації.

За «круглим» столом йшлося про взаємодію зацікавлених сторін у сфері захисту прав споживачів під час дії законодавчих обмежень в умовах запровадженого воєнного стану.

Фото без описуСпікерами на зустрічі виступили начальник управління захисту прав споживачів ГУ Держпродспоживслужби в області Олександр Грибик, начальник відділу контролю у сфері торгівлі, робіт, послуг та регульованих цін Віта Сиромятнікова, завідувач сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю Валентина Сенчук, головний спеціаліст Косівського відділу ГУ Держпродспоживслужби в області Володимир Волковецький.

Фото без опису

Особливу увагу присутніх на зустрічі зосередили на роботі консультаційних центрів та «платформи примирення», спрямованих на надання практичної допомоги щодо врегулювання та відстоювання споживчих інтересів учасників споживчого ринку.

Говорили також про дотримання законодавства щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін, метрологічного нагляду у сфері надання житлово-комунальних послуг, детально зупинилися на основних вимогах антитютюнового законодавства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора