Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака зі святом Святої Трійці

Дата: 23.06.2024 09:10
Кількість переглядів: 83

Фото без опису
Шановні краяни!

На п’ятидесятий день після Пасхи ми святкуємо одне з найбільших дванадесятих церковних свят – День Святої Трійці, або, як кажуть у народі, Зелені Свята.

Це свято дуже важливе для християн, адже саме цього дня сповнилася обітниця Христа Спасителя, який, возносячись на небо, пообіцяв не залишити нас, але послати іншого Утішителя – Духа Святого.

Саме у цей день Дух Святий зійшов на учнів і апостолів, благословивши їх нести у світ світло віри Христової. Цей день став днем народження Церкви, яка об’єднала усіх нас у єдине ціле із Христом Спасителем. Церква стала нашою доброю Матір’ю, Заступницею, Порадницею, яка ніколи і ні за яких обставин не покине нас у цьому бурхливому морі людського життя. У Церкві ми знаходимо сенс життя, безмежну любов і розуміння, захист від усього злого, душевний спокій та умиротворення. Ось чому День Святої Трійці є для нас таким важливим.

Щиросердечно вітаємо вас із цим величним і прекрасним святом! Нехай Дух Святий, що зійшов на учнів та апостолів, зійде на всіх нас, надихне на добрі справи, наповнить серця любов’ю до ближніх, подарує кожному бажання виконувати волю Божу, несе щастя від Бога і впевненість у майбутньому.

Нехай Пресвята Трійця, Єдине Божество, Бог Отець, Син і Дух Святий, допомагає нашим мужнім Захисникам у нелегкій боротьбі із ворогом, стане для них опорою у всьому, дарує тверду віру у велику Перемогу та світле майбутнє нашої рідної України. Нехай віра у краще стане для нас дороговказом для спільної боротьби заради процвітання української нації.

Разом переможемо! З нами Бог і Україна!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора