Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака з Різдвом Івана Хрестителя

Дата: 24.06.2024 09:10
Кількість переглядів: 117

Фото без опису
Шановні краяни!

Щиросердечно вітаємо вас зі святом Різдва Івана Хрестителя!

Різдво Івана Предтечі мало для Всесвіту велике значення, адже йому належало підготувати світ до приходу Месії. Вже з дитинства він був посвячений Господу, жив і подвизався у пустелі, постячи, молячись та славлячи Бога.

Він був великим Подвижником та останнім старозавітним Пророком, який проповідував прихід Месії – Ісуса Христа. І нарешті він сподобився покласти свої руки на голову Бога, хрестячи Христа Спасителя у ріці Йордані.

У цей нелегкий для нашої країни час молитва та захист Святих Угодників є важливою, бо вони утворюють духовний щит над Україною.

Сьогодні ми возносимо свої молитви до Святого Івана Хрестителя, щоб він молив милосердного Бога за нашу рідну українську землю, був її заступником, бо сам Христос сказав про нього, що немає більшого народженого жінками на землі як Іван Хреститель.

З нагоди цього свята вітаємо всіх, особливо іменинників, і бажаємо, щоби Святий Іван став нашим небесним покровителем, захисником і заступником перед Богом. Хай за його молитвами милосердним Господь дарує кріпкість нашим відважним воїнам, береже їх у важкі хвилини та дарує велику Перемогу, щасливе майбутнє для України. Здоров’я вам, щастя, добра, достатку, душевного спокою, миру та процвітання нашій рідній землі.

Святий Іоане, Пророче і Предтеча Господній, моли Бога за нас!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора