Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СК «OTAMAN» виборює перемоги на боксерському ринзі

Дата: 27.06.2024 09:06
Кількість переглядів: 89

Фото без опису
Любов до боксу хлопчикам та дівчаткам вміло прищеплюють у Кутській територіальній громаді. У спортивному клубі «OTAMAN» у Кутах діти тренуються змалечку: тут юним спортсменам створили всі умови для професійного зростання у цьому нелегкому бойовому мистецтві. У відповідно спроєктованому просторому спортивному залі клубу діти вчаться боксувати на сучасному ринзі, до послуг малечі і належної якості боксерське обладнання. Клуб очолює керівництво у складі Назарія Бойчука, Миколи Мицкана та Миколи Федорчака.

Фото без опису

Тренує дітей тренер із багаторічним досвідом, майстер спорту України з боксу Сергій Цикаляк. До цього тренера діти на заняття записуються охоче. Наразі у Сергія Цикаляка боксу навчаються більше п’ятидесяти дітей. Варто зазначити, що до Кутів на тренування у бійцівському клубі приїжджають діти не тільки із Кутської громади. Тут вправності у боксі набувають і діти із Косова та сусідньої Чернівецької області.

Фото без опису

«Кількість дітей, які хочуть знайти себе саме у боксі, зростає. І це не може не тішити. Вже після першого тренування діти є добре вмотивованими та налаштованими легко опанувати цей вид єдиноборства», - ділиться у розмові тренер СК «OTAMAN» Сергій Цикаляк.

Фото без опису

За майже рік тренувань на рахунку перспективних вихованців клубу вже багато боїв.

Фото без опису

«У наших юних дванадцятирічних боксерів Михайла Мицкана, Ігоря Шевчука та Максима Босовича позаду вже більше десяти боїв. Від хлопців не відстає і молодший на рік Матвій Яремин. У нього п’ять поєдинків. Подає надії боксерка із Херсона, яка зараз проживає у Тюдові, Альбіна Смінтіна. Це хороший результат, який свідчить, що ми на правильній дорозі. Діти зростатимуть фізично здоровими, а боксерська плеяда України поповнюватиметься новими іменами провідних спортсменів», - з гордістю розповідає Сергій Цикаляк.

Фото без опису

Нещодавно боксери СК «OTAMAN» виїжджали командою на змагання до Долішнього Залуччя. Там в пам’ять про полеглих воїнів ЗСУ організували боксерський турнір за участі десяти команд із Коломиї, Кутів, Косова, Вижниці, Перегінська, Долини, Долішнього Залуччя та Рудників. Організатором турніру виступив Святослав Бійовський із СК «ЧЕРЕМОШ».

Фото без опису

За боксерський титул чемпіона у своїх вагових та вікових категоріях боролися близько сімдесяти учасників.

Фото без опису

Спортсмени СК «OTAMAN» на турнірі себе вдало проявили: у спортивному здобутку команди сім «золотих» та дві «срібні» медалі. Так, команда із дев’яти спортсменів під умілим керівництвом свого наставника у спорті Сергія Цикаляка повернулася додому із черговими спортивними здобутками:

Фото без опису

Михайло МИЦКАН 2012р.н. із Старих Кутів – І місце

Максим БОСОВИЧ 2012р.н. із Старих Кутів – І місце

Ігор ШЕВЧУК 2012р.н. із Старих Кутів – І місце

Матвій ЯРЕМИН 2013р.н. із Старих Кутів – І місце

Альбіна СМІНТІНА 2014р.н. із Тюдова – І місце

Богдан ГРУБЛЯК 2013р.н. із Кутів – І місце

Антон СЛИЖУК 2013р.н. із Тюдова – І місце

Дмитро ДРОЗД 2013р.н. із Косова – ІІ місце

Андрій СМІНТІН 2008р.н. із Тюдова – ІІ місце

Фото без опису

Вітаємо боксерів із вдалим виступом! Дякуємо керівництву та тренерському складу СК «OTAMAN» за виховання здорових дітей з міцною силою волі, жагою до перемоги та наснагою до нових спортивних звершень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора