Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Доступність заповідних територій для людей із обмеженими фізичними можливостями: у НПП «Гуцульщина» відбулася конференція

Дата: 27.06.2024 16:52
Кількість переглядів: 67

Фото без опису
Сьогодні, 27 червня 2024 року, у Центрі Карпатської культури на базі Громадського простору «Вільні» провели конференцію «Покращення доступності заповідних територій для людей із обмеженими фізичними можливостями».

Фото без опису

Конференція відбулася в рамках міжнародного проєкту «Україна: національні парки доступні для людей з обмеженими можливостями», що реалізується Національним природним парком «Гуцульщина» у співпраці із Park Krajobrazowy Puszczy Rominckiej (Республіка Польща) та співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії».

Фото без опису

На конференції обмінювалися досвідом роботи із людьми з обмеженими функціональними можливостями, який впроваджують національні парки у Польщі та Україні. Йшлося також про соціальний захист цієї категорії людей, основні проблеми, з якими стикаються люди з інвалідністю та особи, що ними опікуються. Говорили і про роботу із дітьми з інклюзією, напрацювання некомерційних та громадських організацій щодо роботи з особами з функціональними обмеженнями.

Фото без опису

Учасникам конференції презентували проєкт «Україна: національні парки доступні для людей з обмеженими можливостями».

Фото без опису

Косівську районну військову адміністрацію на заході представляли керівник апарату райдержадміністрації Ірина Іванишин та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Василь Ропар.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора