Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримка сімей військових: у Косові проводитимуть зустрічі із рідними захисників України

Дата: 27.06.2024 17:00
Кількість переглядів: 64

Фото без опису
У родин військовослужбовців, які на передових лініях фронту стоять на захисті Української держави, виникає чимало проблем, які їм доводиться вирішувати самотужки.

Підтримати сім’ї та допомогти їм долати щоденні труднощі, пов’язані із особливостями несення військової служби їхніх рідних, намагатимуться у 74-ому батальйоні 102-ої окремої бригади ТРО.

Так, у батальйоні запровадили організацію зустрічей із родинами військовослужбовців цього військового підрозділу для налагодження комунікаційного зв’язку та оперативного реагування на виклики, з якими найчастіше стикаються сім’ї бійців.

Фото без опису

Такі зустрічі проводитимуть щомісяця, на них запрошуватимуть фахівців із відповідних сфер діяльності.

Сьогодні, 27 червня 2024 року, у Косові відбулася перша зустріч, на якій офіцери групи цивільно-військового співробітництва 102-ої бригади ТРО спілкувалися із представниками територіальних громад району, відповідальними за реалізацію ветеранської політики, та дружинами військових 74-ого батальйону ТРО, які відстоюють нашу свободу безпосередньо у зоні бойових дій.

Фото без опису

Інформацію про час та місце таких зустрічей завчасно оприлюднюватимуть на сайтах органів місцевого самоврядування Косівщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора