Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2024 11:31
Кількість переглядів: 93

Фото без опису
Шановні краяни!

28 червня ми святкуємо велике державне свято – День Конституції України. Прийняття основного Закону України стало точкою відліку нової епохи нашої держави, сприяло створенню могутньої основи для розвитку та зміцнення демократичних, соціальних та правових принципів розбудови суспільства.

Конституція України наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі і гідності, недоторканості і безпеки. Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті.

Конституція – хранитель прав і свобод громадян, суверенітету та цілісності кордонів нашої незалежної Української держави. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі.

Сьогодні наші кращі сини та дочки у війні із російським агресором ревно відстоюють задекларовані Конституцією положення. За нами – правда! Ми переможемо!

Від щирого серця бажаємо всім міцного здоров’я, бадьорості духу, миру та добробуту. Нехай це свято додасть нам наснаги в роботі та житті на благо України!

З нами Бог і Україна! Слава Україні!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора