Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пам’яті полеглих земляків…

Дата: 28.06.2024 17:50
Кількість переглядів: 63

Фото без опису
Сучасна історія нашої держави пишеться вогнем і сталлю в українських степах і лісах, посеред вщент зруйнованого міста та села, там, де наступає орда загарбників, прагнучи поневолити, винищити, сплюндрувати, стерти з лиця землі.

Кров’ю кращих синів і дочок України виборюється право існувати як нація, жити у вільній від ярма державі під мирним небом України.

На війні із рашистами гинуть сильні духом, незламні волею, вірні серцем українці, героїчністю та стійкістю яких захоплюється увесь світ.

Фото без опису

Косівщина на війні втрачає своїх земляків, для яких дати гідну відсіч окупантам та перемогти ворога було справою усього життя. Героїв, вихідців із Косівського району, які поклали своє життя на вівтар кращого майбутнього дітей, вже більше ста двадцяти.

Сьогодні, останньої п’ятниці червня, майдан Незалежності у Косові вже вкотре зібрав згорьовані родини та всіх, хто з Україною в серці, до спільної молитви за упокій полеглих бійців російсько-української війни.

Фото без опису

Увесь майдан у Косові тихою молитвою поіменно згадав кожного воїна, чий подвиг не забутий, чиє ім’я нікому не стерти з нашої пам’яті.

Поминальну панахиду очолили о. Іван Близнюк та о. Петро Дяків у співслужінні духовенства району. Священники освятили меморіальні стели загиблим бійцям, якими нещодавно поповнилася Алея Слави у Косові.

Герої не вмирають!

Пам’ятаємо…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора