Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака з Днем податківця України

Дата: 02.07.2024 11:54
Кількість переглядів: 85

Фото без опису
Шановні податківці та ветерани податкової служби Косівщини!

Щиро вітаємо із професійним святом, Днем податківця України, всіх, хто у нелегкий для нашої країни час несе відповідальність перед суспільством за створення належних умов для ведення бізнесу та захист прав чесних платників податків.

Роль працівників податкової служби у реалізації державної податкової політики є визначальною. Ви, шановні податківці, забезпечуєте суворе дотримання норм законодавства, зміцнення фінансової дисципліни. Від вашого професіоналізму, відповідального підходу до справи, наполегливості і цілеспрямованості залежить зростання податкових надходжень, а значить і рівень життя населення, розвиток інфраструктури.

Вдячні за ваше сумлінне ставлення до своїх обов'язків, роботу із забезпечення стійкого зростання надходжень податкових платежів і зборів, підвищення податкової грамотності населення.

Бажаємо, щоб кожен день дарував оптимізм і наснагу, сповнювався позитивом. Миру, натхнення в роботі, гармонії та затишку у ваших домівках.

Разом до перемоги!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора