Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Згода рятує життя

Дата: 03.07.2024 16:31
Кількість переглядів: 49

Фото без опису
Посмертне донорство - це один з найшляхетніших вчинків, який людина може зробити. 

Після смерті наші органи можуть подарувати нове життя іншим людям. Це справжній подарунок, який може змінити долі цілих сімей.

Уявіть собі маленьку дівчинку, яка роками чекає на нове серце, або батька родини, який потребує трансплантації нирки. Донор може подарувати їм шанс на повноцінне життя, можливість знову обійняти своїх близьких і жити без болю.

За даними досліджень, один донор може врятувати до 8 життів, а тканини та рогівки можуть допомогти ще до 75 людей. Уявіть, як багато щасливих облич може бути завдяки лише одному рішенню!

Держава робить все для розвитку органної трансплантації в Україні. Навіть попри війну у 2024 прийнято рішення включити трансплантацію до 

Програми медичних гарантій, що робить її безоплатною для кожного пацієнта, але цього замало – кількість донорів залишається недостатньою.

Просто зараз на трансплантацію життєво-необхідних органів в Україні чекають 3091 пацієнт. 

Підписання заяви на посмертне донорство - це простий, але дуже важливий крок. Ви можете зробити це у будь-який момент, і це рішення може змінити світ. Ви даруєте надію, життя та радість іншим.

Будь ласка, подумайте про те, щоб стати донором. Це найкращий спосіб залишити слід у цьому світі, продовжуючи життя навіть після того, як ваше закінчиться. 

Проте, як підписати таку згоду та що для цього потрібно – за посиланням: https://bit.ly/3W2mbsH


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора