Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася чергова сесія Косівської районної ради

Дата: 04.07.2024 16:38
Кількість переглядів: 67

Фото без опису
Сьогодні, 4 липня 2024 року, у Косові відбулася ХХ сесія Косівської районної ради під головуванням очільниці ради Ганни Думітрак та за участі в.о. голови Косівської районної військової адміністрації Василя Жмендака і депутатки Івано-Франківської обласної ради Оксани Мельниченко.

Фото без опису

Сесію традиційно розпочали молитвою за мир в Україні та загиблих військових і цивільних у російсько-українській війні. Молитву звершив декан Косівський ПЦУ Іван Близнюк.

Фото без опису

На сесії депутати розглянули ряд важливих питань. Йшлося про виконання районного бюджету за І квартал та І півріччя 2024 року, внесення змін до районного бюджету на 2024 рік.

Фото без опису

Депутати заслухали інформацію про результати діяльності Косівської окружної прокуратури за І півріччя 2024 року, внесли зміни до складу постійних комісій районної ради тощо.

Фото без опису

На ХХ сесії Косівської районної ради депутати схвалили звернення до Івано-Франківської обласної ради щодо урочистого вшанування у 2025 році 100-ліття від Дня народження та 30-ліття від дня упокоєння Святійшого Патріарха Володимира (Романюка).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора