Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака з Днем працівника природно-заповідної справи

Дата: 07.07.2024 09:07
Кількість переглядів: 100

Фото без опису
7 липня своє професійне свято відзначають працівники природно-заповідної справи, головним завданням кожного з яких є охорона та збереження ресурсів природи для майбутніх поколінь.

Робота працівника природно-заповідної справи є надзвичайно важливою та неоціненною, спрямованою на збереження унікальних екосистем, вивчення та дослідження природних процесів, попередження вимирання видів і боротьба з негативним впливом на довкілля, а також формування екологічної свідомості серед населення.

Шановні працівники Національного природного парку «Гуцульщина»! Своєю щоденною працею ви стоїте на варті збереження природно-заповідного фонду Косівщини.

Ви забезпечуєте охорону заповідних природних комплексів та об’єктів, проводите рекреаційну діяльність та екскурсії в природних умовах, ведете екологічну освітньо-виховну роботу серед учнівської та студентської молоді, виховуючи у майбутнього України почуття любові та дбайливе ставлення до рідної природи. 

Бажаємо вам професійних успіхів на ниві створення, охорони та збереження природно-заповідного фонду. Нехай щоденне спілкування з природою та турбота про неї надихає на нові звершення і творчі успіхи у природоохоронній роботі!

Разом до перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора