Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака з Днем Української Державності

Дата: 15.07.2024 09:10
Кількість переглядів: 43

Фото без опису
Шановні краяни!

15 липня в Україні відзначають День Української Державності.

Це свято порівняно молоде. Ми святкуємо його лише декілька років, але воно має важливе значення, бо пов’язане із утвердженням понад тисячолітніх традицій українського державотворення, що сягає корінням у глибину віків.

Це велике надбання нашого народу і ми розуміємо, що Українській Державності не три десятки років, а понад тисячу. Ніхто не зможе забрати у нас те, за що боролися і будували віками тисячі поколінь українців.

З початком російсько-української війни ми усвідомили наскільки цінною для нас є наша державність. Тому, цей день нероздільно пов’язаний з нашими військовими і всіма людьми, які воюють і працюють задля нашої перемоги, задля перемоги добра над злом, законності над беззаконням, миру над війною.

Ця єдність у спільній боротьбі буде запорукою збереження нашої державності.

Будьмо сильними, борімося заради майбутнього, бережімо наші родини, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо один одному заради перемоги та процвітання Української держави.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора