Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака з Днем хрещення Київської Русі-України та святом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого

Дата: 15.07.2024 09:15
Кількість переглядів: 105

Фото без опису
Шановні краяни!

15 липня в Україні відзначають День хрещення Київської Русі-України. Це свято ми розпочали святкували з 2008 року. Для його відзначення обрали день, коли Церква вшановує пам’ять Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, який хрестив Русь.

З прийняттям християнства наша держава стала в один ряд із провідними державами Європи та всього християнського світу. Володимир Великий став будівничим нової епохи нашої землі. Він приніс до України світло правди істинної віри, що Благодаттю Божою засіяло по всій Русі і внесло позитивні зміни в освіті, культурі, мистецтві та інших сферах суспільного життя. За це Церква іменувала його Рівноапостольним і Великим.

Як свідчить історія, християнська духовність стала головним чинником збереження нашого народу. Сердечно вітаємо вас і від щирого серця бажаємо, щоб свято хрещення Київської Русі-України зміцнило та об’єднало наші душі у великій вірі до Спасителя, примножило добробут у кожному домі, давало здоров’я на багато мирних і щасливих років життя.

Бажаємо, щоб духовна міць ніколи не згасала і наповнювала всіх нас незламною вірою у велику перемогу над ворогами України. Зичимо вам міцного здоров’я, щастя, миру, любові, Божого благословення та успіхів у всіх добрих починаннях.

Нехай Господь Бог за молитвами Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого береже всіх нас і Україну.

Святий Володимире Великий, моли Бога за нас!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора