Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака з Днем медичного працівника

Дата: 27.07.2024 09:09
Кількість переглядів: 80

Фото без опису
Шановні медичні працівники Косівського району та ветерани галузі охорони здоров’я!

27 липня Україна відзначає ваше професійне свято. З нагоди Дня медичного працівника прийміть наші щирі вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, умілі руки, повернене здоров’я та врятовані життя!

Роль медичного працівника у нашому суспільстві завжди була і буде важливою та необхідною. Особливо це спостерігаємо тепер, коли сотні медичних працівників на передовій рятують життя нашим мужнім Захисникам, виносячи їх з поля бою під обстрілами окупантів, часто самі віддаючи життя, виконуючи свій професійний обов’язок.

Кожний із нас розуміє, що здоров’я людини залежить від професійності, порядності і душевної доброти медика. Протягом століть люди, які рятували від недуги чи гоїли рану, користувалися любов’ю та повагою суспільства.

Щиросердечно вітаємо вас зі святом! Бажаємо вам Божого благословення, здоров’я, щастя, любові та витримки у вашій нелегкій праці. Нехай ваше лікування завжди буде стовідсотково успішним, пацієнти задоволені та вдячні, колеги радісні та завжди готові підтримати, сім’ї щасливі, а дні життя довгі та веселі.

Миру нам на нашій українській землі. Разом до Перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора