Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Кутській громаді надаватимуть соціальні послуги з формування життєстійкості

Дата: 29.07.2024 13:39
Кількість переглядів: 80

Фото без опису
Днями у Косівській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості говорили про експериментальний проєкт із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості.

З цього питання зустріч мали директор Косівської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Віталій Кічеряк, представники Благодійної організації «Благодійний фонд «Карітас Коломия» та Центру життєстійкості, який запрацював у Кутській територіальній громаді.

Йшлося про принципи ефективної міжсекторальної комунікації та взаємодії з реалізації проєкту на теренах Кутської громади. Результатом робочої зустрічі стало підписання Косівською філією ОЦЗ та БО «БФ «Карітас Коломия» Меморандуму про співпрацю.

Фото без опису

Сторони домовилися про порядок надання комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості, що значно сприятиме адаптації осіб/сімей/групи осіб, які проживають на території Кутської територіальної громади загалом та внутрішньо переміщених осіб зокрема, до кризових ситуацій, набуттю навичок стресостійкості, організації роботи у сфері зайнятості населення тощо.

Нагадаємо, що Програма життєстійкості – це пілотний проєкт Міністерства соціальної політики України, який реалізовується в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», запровадженої за ініціативи Першої леді Олени Зеленської.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора