Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся міні-ярмарок вакансій

Дата: 30.08.2024 13:42
Кількість переглядів: 36

фото з заходу
28 серпня 2024 року у Косівській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, організований на замовлення ТОВ «М’ясо-Іф» (магазин «Рибак»). На даний момент магазин «Рибак» потребує укомплектування вакансій продавця продовольчих товарів.

Відкрив міні-ярмарок вакансій директор Косівської філії Віталій Кічеряк, який привітав учасників заходу та представив рекрутера ТОВ «М’ясо-Іф» Надію Винник, зазначивши, що служба зайнятості сьогодні – ланцюжок між роботодавцями та шукачами роботи, особливо молоддю та внутрішньо переміщеними особами.

Надія Винник розповіла про діяльність підприємства, вимоги до претендентів, умови та систему оплати праці, характер та режим роботи, діючі бонусні системи.

Зазначимо, що міні-ярмарок вакансій дає можливість безробітним та шукачам роботи не тільки оцінити запропоновані умови праці, а й поспілкуватись з роботодавцем, отримати відповіді на всі запитання безпосередньо з перших вуст. Крім того, учасники міні-ярмарку мали змогу заповнити анкети для подальшого тестування та працевлаштування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора